Voordelen KPN ÉÉN


Eenvoud in Telecombeheer

Met KPN ÉÉN is een volledig geïntegreerde hosted oplossing voor vast en mobiel internet en voor vaste en mobiele telefonie. U heeft het gemak van één vaste prijs per medewerker, één contract, één factuur en één helpdesk.

 


 

Altijd op maat

Met KPN ÉÉN betaalt u alleen voor de diensten die uw medewerkers daadwerkelijk gebruiken. U kunt eenvoudig maandelijks het aantal gebruikers, modules, telefoonnummers en functionaliteiten wijzigen. Zo sluit KPN ÉÉN altijd aan op uw bedrijf.

 


 

Géén investering

KPN ÉÉN is een telefooncentrale in de cloud. Investeren in een nieuwe telefooncentrale is niet meer nodig. U stapt simpelweg in 1 keer over op een oplossing voor vaste en mobiele telefonie, internet en online software – een oplossing die klaar is voor de toekomst. Met KPN ÉÉN maakt u een verstandige keuze, zeker als uw telefooncentrale aan vervanging toe is of als u nog geen telefooncentrale heeft.

 


 

Onbeperkt bellen voor vast bedrag

Met KPN ÉÉN belt u onbeperkt – afhankelijk van het gekozen gebruikersprofiel –

vanaf uw vaste en/of mobiele telefoon naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland.

 


 

Klaar voor de toekomst

KPN ÉÉN is een online platform dat met nieuwe releases continu up-to-date wordt gehouden. Technisch beheer door uw eigen IT'ers is dus niet nodig. Bovendien heeft u altijd automatisch toegang tot de nieuwste functionaliteiten. U mag er ook op rekenen dat KPN in de toekomst allerlei nieuwe modules toevoegt. Zo kunt u met KPN ÉÉN doorgroeien naar een geïntegreerde totaaloplossing voor al uw communicatie.

 

 

Een helder advies over de KPN ÉÉN oplossing voor úw bedrijf?
Bel ons op 0182 630 200 of vul het contactformulier in.