Vletter & Den Haan

Gebr. Vletter & Den Haan is al jarenlang een toonaangevend bedrijf als het gaat om lelies.

De belangrijkste activiteiten van Vletter & Den Haan bestaan uit de vermeerdering, selectie en veredeling van lelies en de vermeerdering en verkoop van leliebollen. Op het gebied van de lelieveredeling staat absolute kwaliteit bij Vletter & Den Haan voorop. Het assortiment breidt zich dan ook gestaag uit met nieuwe lelierassen.

Als gevolg hiervan neemt ook de hoeveelheid documentatie en andere bedrijfsinformatie steeds meer toe. Omdat de capaciteit van het bestaande backup-oplossing niet meer toereikend was hiervoor, ging men op zoek naar een nieuwe oplossing. Eén van de belangrijkste eisen hierbij was dat de informatie vele jaren bewaard moet blijven en eenvoudig terug gezocht moet kunnen worden.

De Backup Appliance van DMZ voldeed aan alle wensen. Nico Vletter: “We hebben de Backup Appliance, die in het Datacenter van DMZ staat, geheel tot onze eigen beschikking. Niet alleen de beschikbaarheid maar ook de vertrouwelijkheid van onze informatie is daarmee gewaarborgd. Tegelijkertijd hebben wij er verder geen omkijken naar. Voor een vaste prijs per maand zorgt DMZ ervoor dat alles werkt en altijd voorzien is van de nieuwste software.”

De DMZ Backup Appliance is verkrijgbaar in verschillende varianten tot een capaciteit van 10TB. Bedrijven die minder dan 500GB aan data opslag nodig hebben, kunnen ook gebruik maken van DMZ Online Backup.