Gouda, april 2012 – DMZ, leverancier van IT-diensten en -oplossingen voor het MKB en de Grootzakelijke Markt, is op 25 en 26 april aanwezig op de Business Beurs Bergambacht. Tijdens de beurs presenteert DMZ onder andere de oplossingen waarmee zij bedrijven helpt om hun IT omgeving geschikt te maken voor ‘Het Nieuwe Werken’.

Heeft u medewerkers die hun eigen iPad of Smartphone ook op het werk willen gebruiken?
Of wilt u uw personeel de mogelijkheid bieden om vanuit huis te werken zodat ze de files kunnen vermijden of de zorg voor hun kinderen beter met hun werk kunnen combineren?  

‘Het Nieuwe Werken’ biedt talloze mogelijkheden!

Maar veel ondernemers zijn er nog niet op voorbereid om hun werknemers mobiel te maken. Ook wordt beveiliging vaak als grote uitdaging gezien.

DMZ helpt organisaties om hun IT omgeving geschikt te maken voor ‘Het Nieuwe Werken’. Dit kan door een aantal aanpassingen te doen aan de bestaande IT infrastructuur op locatie van de klant, maar bedrijven kunnen er ook voor kiezen om dit geheel uit te besteden aan DMZ. Met ‘Werkplek Online’ heeft u met elke PC, tablet of smartphone altijd en overal toegang tot uw ‘eigen persoonlijke desktop’ zonder dat u daar omkijken naar heeft!

Deze eerste editie van dit business-to-business event richt zich vooral op ondernemers in de Krimpenerwaard. Het evenement vindt plaats in sportcentrum De Stoep in Bergambacht. Bel of mail ons voor uw persoonlijke code waarmee u kosteloos toegang heeft tot het event!
Telefoon 0182 – 630 200. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.