Gouda, april 2012 – DMZ, leverancier van IT-diensten en -oplossingen voor het MKB en de Grootzakelijke Markt, heeft haar website vernieuwd. Onze slogan – IT Zonder Zorgen – is geen loze kreet, maar de basis van onze servicegerichte organisatie. Dit ervaren onze klanten al dagelijks in de praktijk en hebben wij nu ook in onze huisstijl en website tot uitdrukking gebracht!

dmz it nlWij merken dat klanten steeds meer de behoefte hebben hun IT deels of geheel aan ons uit te besteden. Zeker in deze tijd van economische recessie willen ze zich volledig kunnen focussen op hun bedrijfsvoering, zonder zich daarbij ook nog bezig te moeten houden met allerlei zaken daaromheen, zoals IT. Daarnaast wordt IT steeds complexer en is het voor bedrijven haast niet meer te doen om zelf nog over alle benodigde kennis hiervoor te beschikken. Zij zoeken een partner die begrijpt waar hun business over gaat en die begrijpt hoe ze IT kunnen inzetten om hun concurrentiepositie te versterken. Zo’n partner is DMZ.

Speciaal voor MKB-ondernemers die zich geen zorgen meer willen maken over hun IT hebben wij ons portfolio uitgebreid met een aantal nieuwe diensten die aansluiten bij ontwikkelingen als ‘Het Nieuwe Werken’en de trend om steeds meer privé laptops, tablets en smartphones voor zakelijke doeleinden te gaan gebruiken. Natuurlijk kunt u daarnaast ook nog steeds bij ons terecht voor advies, levering, implementatie en beheer van uw IT project.

Neem een kijkje op onze gerestylde website en maak kennis met ons vernieuwde aanbod! www.dmz-it.nl