Wilt u zich als MKB ondernemer kunnen focussen op uw core business?

Geen zorgen over uw Internet, Email, Hosting, Werkplek, Telefonie of Backup: DMZ regelt het voor u!

Als MKB’er wilt u zich volledig kunnen richten op het ondernemen, zonder daarbij afgeleid te worden door alle zaken daaromheen, zoals IT. Daarentegen is IT een belangrijk middel om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen. Een goede IT infrastructuur helpt u om uw bedrijfsvoering slimmer en efficiënter in te richten.

Voor de meeste bedrijven is IT geen kernactiviteit. Voor ons wel! Daarom hebben wij een aantal diensten ontwikkeld die ervoor zorgen dat u geen omkijken meer heeft naar uw IT omgeving. Met DMZ IT Zonder Zorgen is uw IT gewoon altijd beschikbaar, net als gas, licht en water.

Kenmerkend aan onze diensten is de grote mate van flexibiliteit. Zeker in de huidige onzekere economische omstandigheden zijn grote investeringen vaak een moeilijke afweging. Als u een IT dienst bij ons afneemt betaalt u een vaste prijs per maand. En alleen voor wat u op dat moment nodig heeft. Deze capaciteit kunt u per maand naar boven of beneden toe bijstellen.

Bovendien kunt u bij al onze diensten gratis gebruik maken van de DMZ Servicedesk. Daarmee bent u er altijd van verzekerd dat u direct contact met ons op kunt nemen, mocht zich onverhoopt een storing voordoen.