Zoekt u een partner voor uw IT project met kennis van de gehele IT infrastructuur?

DMZ helpt u met advies, ontwerp, implementatie en beheer!


Uw organisatie is onderhevig aan allerlei veranderingen. De markt is voortdurend in beweging. En ook technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Of het nu gaat om een (draadloos) netwerk, storage of virtualisatie: DMZ helpt u om uw IT infrastructuur flexibel aan te passen aan deze telkens veranderende omstandigheden.

DMZ onderscheidt zich doordat wij IT niet als uitgangspunt zien, maar als middel. Een middel waarmee de informatievoorziening binnen uw bedrijf verbeterd wordt zodat de aan uw business gerelateerde processen slimmer, efficiënter en goedkoper kunnen worden uitgevoerd. Door uw business centraal te stellen en altijd de volledige IT infrastructuur in ogenschouw te nemen, adviseert DMZ de beste oplossing voor nu en in de toekomst. Deze kunnen wij vervolgens leveren, implementeren en onderhouden.

Kwaliteit en service staan bij DMZ bovenaan. Wij nemen verantwoordelijkheid, maken duidelijke afspraken en zijn direct bereikbaar en beschikbaar indien nodig. Bovendien leveren wij uitsluitend producten van gerenommeerde leveranciers zoals Cisco, Citrix, NetApp en Fujitsu.