DMZ Consultancy: voor een goed advies op maat!

Ook een audit behoort tot de mogelijkheden!

De trends en ontwikkelingen op het gebied van IT volgen elkaar in razendsnel tempo op. U heeft de ene oplossing nog niet geïmplementeerd of er is alweer een nieuwe technologie op de markt. Hoe zorgt u ervoor dat u de juiste keuzes maakt, niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst?

Bij DMZ onderscheiden wij ons door het feit dat wij onze IT kennis combineren met kennis van specifieke bedrijfsprocessen. Ons advies is er altijd op gericht om bij te dragen aan de strategische doelstellingen van onze klanten. Hierbij komen zaken aan de orde als: welke verwachtingen stellen de bedrijfsprocessen aan de netwerkinfrastructuur, met welke risicofactoren moet rekening gehouden worden, welke informatie is cruciaal voor de bedrijfsvoering, etc.

Maar in tegenstelling tot een consultancybureau houdt het bij ons na het advies niet op! Doordat wij onze aanbeveling ook voor u kunnen implementeren, bent u verzekerd van een advies dat in de praktijk daadwerkelijk uitvoerbaar is!

Heeft u een bestaande netwerkinfrastructuur, maar bent u er niet zeker van of deze wel optimaal is ingericht? Dan kunt u DMZ ook inschakelen om een audit uit te voeren. Hierbij maken wij voor u een volledige inventarisatie van uw IT omgeving. Het in kaart brengen hiervan biedt vaak de mogelijkheid om bestaande apparatuur effectiever te gebruiken en daarmee kosten te besparen!